Vozitës i Autobotit (2), Vozitës i Kamionit me Cisternë (5)

Shell Kosovo

Premium

Gjithë Kosovën

Full Time

Përshkrimi

Al Petrol – Shell Kosova

Shpall Konkurs për 7 vendetë lira pune.

Pozita e punës: VOZITËS I AUTOBOTIT (Kategoria C per Kosove – 2 Vende)

VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria CE per Kosove dhe jasht Vendit –5 Vende)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave te kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët , Fushë Kosovë dhe ne email hr.shell.rks@gmail.com.

Dokumentat e nevojshmepëraplikim:

 1. Patent shoferin (kategorin C dhe CE - valide),
 2. ADR (valide)
 3. Certifikaten e mjekut (valide)
 4. Pasaporten (valide)
 5. Certifikaten CPC (e preferuar)
 6. Dokumentin qe nuk jeni nenhetime(obligative)

AFATI PËR APLIKIM NGA SOT  14.05.2021-14.06.2021

Shpërndaje

Të ngjashme

Detajet

 • Telefoni

 • Email

  hr.shell.rks@gmail.com

 • Paga

  Jo publike

 • Publikuar

  15-05-2021

 • Skadon

  14-06-2021

Kontakto me shpallësin

Sponzorizuar: