Praktikë në Zhvillimin e Aplikacioneve

Primex

Premium

Prishtinë

Full Time

Përshkrimi

Praktike ne Zhvillimin e Aplikacioneve

Detyrat tuaja:

Praktika eshte 1 mujore me pagese. Gjate praktikes do te perdoren gjuhe te ndryshme programuese si ne frontend ashtu edhe ne backend dhe desktop aplications

Profili juaj:

 • I/e gatshme per te mesuar gjuhe te reja programuese
 • Vete inciativa per projekte te reja

Ne ju ofrojmë:

 • Një punë e larmishme në zyrë
 • Një shkallë e lartë e përgjegjësisë personale.
 • Vazhdimi i arsimit dhe mundësive të zhvillimit me hapësirë për iniciativë.
 • Një ekip i qetë, kolegë miqësorë dhe një atmosferë e mirë pune
 • Ne mirpresim aplikimin tuaj përmes postës elektronike

Per aplikim :  
erzenisma@forestdream.de

Shpërndaje

Të ngjashme

Detajet

 • Telefoni

  +386 49 937 807

 • Email

  primex.eu@gmail.com

 • Paga

  Jo publike

 • Publikuar

  21-05-2021

 • Skadon

  21-06-2021

Kontakto me shpallësin

Sponzorizuar: