Asistent/e i/e Financave

Burger King

Premium

Prishtinë

Full Time

Përshkrimi

ASISTENT/E I/E FINANCAVE

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Evidentimi, regjistrimi dhe ekzekutimi i të gjitha blerjeve;
 • Evidentimi, regjsitrimi dhe ezekutimi i të gjitha shitjeve;
 • Përgatitja dhe faturimi i shërbimit te klienti;
 • Kërkimi dhe pranimi i faturave nga furnitorët;
 • Arkëtimi i pagesave;
 • Përgatitjen e librave blerje /shitje konform ligjit në fuqi për Administratën Tatimore të Kosovës;
 • Azhurnimin e bazës së të dhënave te sistemi financiar në baza ditore, javore, mujore dhe vjetore;
 • Performon detyra tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë diplomë Universitare të Fakultetit Ekonomik, drejtimi: Banka, priFinanca dhe Kontabilitet;
 • Të ketë të përfunduar së paku nivelin e parë në SCAAK;
 • Përvojë pune së paku 1 vjeçare në kontabilitet dhe financa;
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës;
 • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të paketës Microsoft Office, posaçërisht Excel;
 • Aftesi shumë të mira komunikimi dhe shkrimi në gjuhën angleze;
 • Njohja e programeve financiare është përparësi, posaçërisht e Navision Dynamics;


Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi


Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën: jobs@burgerking.al  deri më datë 16.06.2021

JU LUTEM SPECIFIKONI POZITËN PËR TË CILËN APLIKONI.


Shpërndaje

Të ngjashme

Detajet

 • Telefoni

 • Email

  jobs@burgerking.al

 • Paga

  Jo publike

 • Publikuar

  06-06-2021

 • Skadon

  16-06-2021

Kontakto me shpallësin

Sponzorizuar: