MARKETING

10.00/reklamë
Standard
 • Reklama vendoset në fund të webfaqes
 • Reklama mbetet aktive 15 ditë
 • Dizajni nuk është falas
 • Nuk vendoset në faqen e konkursit
Kontakto
20.00/reklamë
Premium
 • Reklama vendoset në mes të webfaqes
 • Reklama mbetet aktive 30 ditë
 • Dizajni është falas
 • Nuk vendoset në faqen e konkursit
Kontakto
35.00/reklamë
Banner
 • Reklama vendoset në krye të webfaqes
 • Reklama mbetet aktive 60 ditë
 • Dizajni është falas
 • Vendoset në faqen e konkursit
Kontakto
Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468