ÇMIMORJA

10.00/shpallje
Standard
 • Shpallja vendoset në fund të webfaqes
 • Konkursi mbetet aktiv 30 ditë
 • Dizajni nuk është falas
 • Nuk shpërndahet në rrjetet sociale
Shpall konkurs
15.00/shpallje
Premium
 • Shpallja vendoset në krye të webfaqes
 • Dizajni është falas
 • Konkursi mbetet aktiv deri në datë të skadencës
 • Shpërndahet në rrjetet sociale
Shpall konkurs
20.00/shpallje
Banner
 • Shpallja sponzorizohet në rrjete sociale
 • Dizajni është falas
 • Shpallja vendoset në banner dhe në premium
 • Konkursi mbetet aktiv deri në datë të skadencës
Shpall konkurs
Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468