Agjent/e Call Center për Gjuhë Suedeze (20)
  • -
30 ditë
Sweden Prime Call
Prishtinë
Telekomunikim
Përshkrimi

Kompania suedeze “SWEDEN PRIME CALL” me zyrën e saj ndërlidhëse në Prishtinë kërkon:

1). Agjent/e Call Center për GJUHË SUEDEZE
(20 vende te lira)

Kualifikimet e kerkuara :

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, e preferuar përvojë pune në sektorin callcenter
    Aftësi te mira kompjuterike
  • I gatshem dhe miqesore te punosh ne ekip
  • Aftesi te qendrosh i qete gjate presionit dhe te veprosh ne menyre flexibile

Cfarë ne ofrojmë:

  • Trajnime profesionale ne shitje
  • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing
  • Mundësi për avansim ne karrierë

Për më shumë informata kontaktoni ne WhatsApp & Viber ne numrin +383 43 946 861, ose dergoni CV-ne ne email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624