Kamarier/e
  • 044/502-182
Skaduar
Host & Guest
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Host & Guest

Arberi (Dragodan )

Prishtine

KONKURS PUNE

Pozitat e punes:

  1. Kamarier (kamariere)

Vendi i punes ; Lokali Bar restorant “Host & Guest”, Arberi (Dragodan ) Prishtine

  • Lokali ka mbi 3 vite ne treg,
  • Lokali eshte ne nje zone rezidenciale te mire i arreduar me kushte bashkekohore me nje siperfaqe te konsiderueshme.
  • Ka tarace te mbuluar .

Detyrat dhe kriteret e pergjegjesite:

  • Minimumi shkolla e mesme ,perparesi te shkolles se hotelerise
  • Te kete eksperince te punes si kamarier ( kamariere)
  • Te kete aftesi dhe shkathtesi ne komunikim dhe per te krijuar raporte te mira ne punen ne grup.
  • Te jete i afte dhe te marre pergjegjesi ne punen e tij si kamarier
  • Te jete i besueshem, i disiplinuar dhe i sinqerte ne pune .

Kontakti

Numer tel: 044/502-182

Adrese emaili: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624