Mirëmbajtëse lokali
  • 044/502-182
5 ditë
Host & Guest
Prishtinë
Mirëmbajtje
Përshkrimi

Host & Guest

Arberi (ish Dragodan)

Prishtine

KONKURS PUNE

Pozita e punes ;

  1. Mirëmbajtëse lokali

Detyrat dhe kriteret:

  • Te kete eksperince te punes,
  • Te jete e afte dhe te marre pergjegjesi ne punen e saje,
  • Te jete e besueshme, e disiplinuar dhe e sinqerte ne pune .

Person Kontakti

Numer tel: 044/502-182
Adrese emaili: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5623