Komunat
Kategoritë
Tipi
Reklamimi
17 ditë
 • Fushë Kosovë
10 ditë
29 ditë
 • Prishtinë
29 ditë
20 ditë
29 ditë
 • Prishtinë
5 ditë
 • Fushë Kosovë
31 ditë
 • Prishtinë
5 ditë
 • Fushë Kosovë
31 ditë
 • Prishtinë
4 ditë
4 ditë
4 ditë
 • Therandë
5 ditë
 • Vushtrri
5 ditë
 • Prishtinë
11 ditë
21 ditë
 • Prishtinë
21 ditë
21 ditë
 • Prishtinë
28 ditë
22 ditë
12 ditë
 • Prishtinë
27 ditë
12 ditë
12 ditë
 • Prishtinë
12 ditë
26 ditë
26 ditë
 • Prishtinë
16 ditë
 • Prishtinë
16 ditë
2 ditë
 • Prishtinë
24 ditë
 • Prishtinë
29 ditë
 • Prishtinë
1 ditë
 • Fushë Kosovë Prishtinë
26 ditë
5 ditë
 • Prishtinë
9 ditë
7 ditë
7 ditë
 • Prishtinë
9 ditë
 • Prishtinë
7 ditë
 • Prishtinë
7 ditë
7 ditë
 • Prishtinë
7 ditë
7 ditë
 • Prishtinë
26 ditë
26 ditë
 • Prishtinë
25 ditë
5 ditë
 • Prishtinë
24 ditë
 • Fushë Kosovë
24 ditë
 • Fushë Kosovë
5 ditë
 • Fushë Kosovë
5 ditë
 • Fushë Kosovë
24 ditë
23 ditë
 • Prishtinë
13 ditë
 • Prishtinë
23 ditë
 • Prishtinë
23 ditë
 • Prishtinë
1 ditë
6 ditë
20 ditë
 • Fushë Kosovë
5 ditë
23 ditë
23 ditë
23 ditë
7 ditë
 • Prishtinë
6 ditë
 • Prishtinë
5 ditë
20 ditë
10 ditë
3 ditë
15 ditë
15 ditë
 • Prishtinë
6 ditë
18 ditë
17 ditë
 • Prishtinë
17 ditë
17 ditë
18 ditë
1 ditë
 • Prishtinë
11 ditë
 • Prishtinë
16 ditë
 • Fushë Kosovë
6 ditë
 • Prishtinë
16 ditë
16 ditë
 • Prishtinë
16 ditë
12 ditë
 • Prishtinë
6 ditë
6 ditë
12 ditë
11 ditë
9 ditë
8 ditë
 • Prishtinë
11 ditë
 • Prishtinë
11 ditë
 • Fushë Kosovë Lipjan Mitrovicë Prizren
9 ditë
 • Podujevë
8 ditë
 • Vushtrri
7 ditë
 • Prishtinë
8 ditë
4 ditë
4 ditë
7 ditë
 • Pejë
6 ditë
 • Prishtinë
5 ditë
6 ditë
2 ditë
 • Gjakovë Prishtinë
3 ditë
 • Gjithë Kosovën
2 ditë
2 ditë
2 ditë
 • Prishtinë
2 ditë
 • Prishtinë
2 ditë
1 ditë
 • Prishtinë Ferizaj
11 ditë
 • Prishtinë
28 ditë
21 ditë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1842
193
506
1251