KONTAKT

Adresa
Prishtinë
Nr. Telefonit
+38349871656
Email
info@shpalljepune.com

Na kontaktoni

Keni diçka të paçartë apo ju duhet ndihmë, mos hezitoni !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000