KUSHTET & RREGULLAT

KUSHTET & RREGULLAT

 • 1.Mirësevini
 • Ju faleminderit që keni zgjedhur të përdorni ShpalljePune.com për orientim në karierën tuaj. Për çdo pakjartësi kontaktoni në: info@shpalljepune.com
 • Ne kemi hartuar këto kushte të përdorimit (të cilave do t’i referohemi si “Kushte & Rregulla”) ashtu që të njoftoheni me rregullat të cilat definojnë përgjegjësitë tuaja dhe tona gjatë përdorimit të platformës ShpalljePune.com. Edhe pse jemi munduar që kjo rregullore të jetë sa më e kuptueshme, në të do të hasni edhe terme ligjore. Duke shfrytëzuar shërbimet tona, ju pajtoheni dhe merrni përsipër të respektoni në tërësi obligimet tuaja që rrjedhin nga këto Kushte & Rregulla, në të kundërtën me mirësi ju lusim të mos e përdorni këtë platformë.

 • 2.Privatësia
 • Ju lutemi për pjesën e privatësisë referohuni të faqja Privatësia

 • 3.Të drejtat e autorit
 • Platforma jonë është e kujdeshme në raport me të drejtat e autorit dhe si e tillë respekton këto të drejta në tërësi. Nese vëreni që i kemi shkelur këto të drejta ju lutem na njoftoni në report@shpalljepune.com

 • 4.Përmbajtja e platformës
 • Përmbajtja në këtë platformë krijohet nga 3 palë: 1. Platforma 2. Kompanitë 3. Kandidatët
 • Platforma jep përgjegjësi vetëm për përmbajtjen e krijuar nga vetë Platforma dhe nuk lejohet çfarëdo keqpërdorimi apo riprodhim i përmbajtjes së njejtë nga mediumet tjera !
 • Për përmbajtjën e krijuar nga Kompanitë ose Kandidatët japin përgjegjësi vetë ata !

 • 5.Modifikimi i platformës
 • Kompania Appkonik LLC rezervon të drejtën e modifikimit të pjesshëm apo edhe të komplet platformës

 • 6.Komunikimi elektronik
 • Përdoruesit e kësaj platforme pajtohen të komunikojnë me stafin e platformës përmes emaileve zyrtar të vendosur në fund të faqes. Komunikimi në mes palëve të treta si Kompanitë dhe Kandidatët mbetet nën përgjegjësinë e tyre !

 • 7.Kujdesi ndaj klientit
 • Platforma jonë ka në fokus të parë kujdesin ndaj klientit ! Dhe si e tillë ka krijuar emaile zyrtare si: info@shpalljepune.com, report@shpalljepune.com përmes së cilave klientat mund të kontaktojnë me stafin e autorizuar!

 • 8.Modifikimi i kushteve & rregullave
 • Kompania Appkonik LLC si krijues i kësaj platforme rezervon të drejtën e modifikimit të kushteve & rregullave në raport me nevojat e platformës dhe rregullat ligjore të Republikës së Kosovës.
Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000