Komunat
Kategoritë
Tipi
Reklamimi
 • Prishtinë
29 ditë
 • Prishtinë
6 ditë
94 ditë
13 ditë
 • Prishtinë
13 ditë
29 ditë
 • Prishtinë
29 ditë
29 ditë
29 ditë
 • Prishtinë
28 ditë
28 ditë
1 ditë
28 ditë
 • Prishtinë
28 ditë
28 ditë
 • Prishtinë
27 ditë
27 ditë
13 ditë
13 ditë
 • Prishtinë
13 ditë
26 ditë
15 ditë
 • Prishtinë
3 ditë
8 ditë
25 ditë
25 ditë
 • Prishtinë
34 ditë
 • Prishtinë
26 ditë
12 ditë
23 ditë
 • Prishtinë
23 ditë
4 ditë
22 ditë
21 ditë
6 ditë
21 ditë
20 ditë
 • Prishtinë
6 ditë
20 ditë
6 ditë
 • Prizren
20 ditë
 • Fushë Kosovë
6 ditë
 • Fushë Kosovë
2 ditë
2 ditë
 • Prishtinë
19 ditë
19 ditë
 • Prishtinë
2 ditë
18 ditë
 • Prishtinë
18 ditë
3 ditë
 • Prishtinë
18 ditë
18 ditë
18 ditë
 • Prishtinë
18 ditë
 • Ferizaj Lipjan Pejë Prishtinë Prizren
33 ditë
 • Prishtinë
18 ditë
16 ditë
15 ditë
13 ditë
4 ditë
 • Prishtinë
13 ditë
 • Prishtinë
13 ditë
13 ditë
13 ditë
12 ditë
12 ditë
 • Prishtinë
12 ditë
 • Prishtinë
12 ditë
13 ditë
11 ditë
6 ditë
11 ditë
11 ditë
11 ditë
 • Prishtinë
11 ditë
2 ditë
 • Prishtinë
4 ditë
33 ditë
6 ditë
7 ditë
6 ditë
 • Prishtinë
5 ditë
2 ditë
1 ditë
1 ditë
1 ditë
 • Prishtinë
Sot
Sot
3 ditë
3 ditë
 • Therandë Prishtinë
28 ditë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000