The Social Plus
  • 049-804-834
  • info@thesocialplus.com
Përshkrimi

The Social Plus është kompani amerikane e cila merret me zhvillimin e web dhe mobile aplikacioneve. Klientë dhe partnerë tonë janë kompani të njohura amerikane, me të cilët kemi projekte interesante dhe sfiduese për ju. Poashtu kompania ka edhe produktet e saja të cilat përdoren nga kompani të ndryshme në mbarë Botën.

Konkurset
Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1404
206
458
1026