Punë Praktike në Furnizim dhe Marketing
  • 0800 21212
8 ditë
KFC Kosova
1
Full Time
Prishtinë
Administrate
Banner
Përshkrimi

Aplikimi bëhet deri më 20.05.2022 përmes përmes email-it work@kfc-ks.com  me titull “Intern Marketing” ose “Intern Supply Chain”.

Tagged as: albi mall, Departament, Fast Food, furnizim, KFC, marketing, praktikant, prishtine, trajnim

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000