Arkatare (4), Shitës/e Ambulantiv/e (3)
7 ditë
Butrinti Group
7
Full Time
Prishtinë
Arkë Shitje
Banner
Përshkrimi

Shitës/e Ambulantiv/e (3)

Detyrat:

 • Promocion dhe prezantim të mallit tek klientët.
 • Dërgesa dhe shitje direkte të produkteve tek klientët.
 • Viziton në baza ditore konsumatorët.

Kriteret:

 • Patentë shoferi kategoria B.
 • Të jetë bashkëpunues dhe i saktë në kohë.
 • Të jetë komunikues dhe i artikuluar për prezantim të mirëfilltë të produkteve.
 • Me vetë iniciativë të zgjeroj rrjetin e shitjes.
 • Përvojë pune 2 vjeçare.

Arkatare (4)

Kriteret:

 • Te jete e moshes 23-35 vjec.
 • Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
 • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit

Përfitimet tuaja

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

 Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: butrintishpk@hotmail.com 

Tagged as: arkatare, Butrinti Group, Qagllavice, shitës, shitese, shitje

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000