Punëtor Teknik
 • +38649940014
6 ditë
Shell Kosova
1
Full Time
Prishtinë
Administrate
Banner
Përshkrimi

            DETYRAT DHE PERGJEGJESITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS;
 • PËRKUJDESET PËR PUNËT TEKNIKE NË BAZËN E DERIVATËVE;
 • PËRKUJDESET PËR PAISJET NË BAZËN E DERIVATËVE;
 • KONTROLLON DHE TESTON PAISJET NË BAZËN E DERIVATËVE;
 • RAPORTON PËR PRISHJET EVENTUALE TË PAISJËVE TE PËRGJEGJËSI.                      

              KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

 •   AFTËSI TË MIRA KOMUNIKUESE DHE ORGANIZATIVE ;
 •   AFTËSI PËR TË PUNUAR NË GRUP;
 •  AFTËSI PËR TË PUNUAR NËN PRESIONIN E KOHËS; 
 •  DIPLOMA E SHKOLLËS  SË MESME  DREJTIMI     MAKINERI, ELEKTRO TEKNIK;
 •   PREFEROHET NJOHJA  E PUNËS ME KOMPJUTER;
 •   PREFEROHET PËRVOJA E  PUNES;
 •   PATENTË SHOFER KATEGORIA-B,

APLIKIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL,ADRESES: hr.hr.shell.rks@gmail.com 

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL:+38349940014

Tagged as: derivate, Drejtii Makineri, Elektro Teknik, prishtine, punetor teknik, shell kosova

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000