Dizajner Interieri (Prishtinë, Vushtrri)
7 ditë
Ciao Berto
5
Full Time
Prishtinë Vushtrri
Te tjera
Banner
Përshkrimi


Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve ne Kosove dhe me gjere, ne vazhden e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per pozitat e hapura te punes Dizajner Interieri në shitje në Showroom në Prishtine (3 vende pune),  dhe ne showroom Vushtrri (2 vende pune), kandidatet do te mbulojne pjesen e shitjes dhe dizajnimit te produkteve për klientët.

Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karriere, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

Lokacioni:                                      Prishtinë dhe Vushtrri
Paga dhe beneficionet:             Paga mujore, bonuset në shitje, transporti dhe ushqimi    
Data e fundit:                               21.05.2022
Pozita:                                            Dizajner Interieri në shitje
Tipi i kontrates:                            Kontrate e rregullt pune
Orari:                                              Orar i plotë
Extra:                                              N/A
Aplikimi:                                         Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne:  
                                                                       hr@ciao-berto.com 

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mirëpritja e klientëve
 • Sherbimi i klientëve dhe prezantimi i produkteve,
 • Siguromi i niveleve të larta të kënaqësisë së klientit përmes shërbimit të shitjes
 • Perkujdesje per pjesen vizuale te sallonit shites
 • Informon dhe ndihmon klientet në përzgjedhjen e produktit
 • Ofron ide dhe propozime per mobilimin e ambienteve te klientit
 • Sugjeron dhe pergadite dizajne ne baze te kerkeses se klienteve
 • Rekomandon artikuj që përputhen me nevojat e klientit
 • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit

Kualifi­kimet:

 • Diplomë universiteti ne dizajne interieri, arkitektur apo te fushave relevante
 • Të ketë përvojë pune në dizajn interieri dhe shitje se paku 2 vite,
 • Njohja e gjuhës angleze obligative,
 • Njohuri shume te mire pune të programeve te dizajnit
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi

Ciao Berto inkurjon te gjithe kandidatet te aplikojne, dhe ju siguron per trajtim te barabart ne perzgjedhje.

Ju lutemi, ne pjesen e subjektit, te cekni qytetin dhe poziten per te cilen aplikoni.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet me shume kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

Tagged as: Ciao Berto, dizajn, dizajner grafik, Dizjaner, prishtine, Showroom, vushtrri

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000