Barista (2), Ndihmëse Kuzhiniere (2), Delivery Guy
  • +383 43 82 92 82
5 ditë
Matcha Coffee and Eatery
5
Full Time
Prishtinë
Gastronomi Logjistike
Banner
Përshkrimi

POZITAT E LIRA:

Barista, (2 pozita te lira)

Ndihemese Kuzhinere, (2 pozita te lira) dhe

Delivery guy.

Kualifikimet dhe kërkesat:

  • Të ketë përvojë pune të mëparshme në këto pozita.
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë
  • Te kete aftesi te theksuara organizative dhe komunikuese

MENYRA E APLIKIMIT

Dërgoni CV në e-mail tonë:

E-maili: matchacoffeeandeatery@gmail.com  ose

Numri kontaktues (Viber): +383 43 82 92 82

Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo

Tagged as: Barista, Delivery guy, Matcha Coffee and Eatery, Ndihemese Kuzhinere, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000