Vende të lira të punës (13)
  • 043811611
3 ditë
Kastrati Group
13
Full Time
Fushë Kosovë Pejë
Gastronomi Shitje
Banner
Përshkrimi

Kastrati Group shpall konkurs pune per:

Fushë Kosovë
2 Punëtor parkingu
2 Shitës të derivateve
1 Kamariera

Pejë
2 Picaman
2 Kamariera
2 Shankista
2 Shitës të derivateve

Te gjithe te interesuarit mundë te kontaktojnë në numer te telefonit ne këto lokacione:

Për Fushë Kosovë : 049668822
Për Pejë : 049851798

Tagged as: derivate, Fushekosove, kamarier, Kastrati Group, peje, Picaman, Punetor parkingu, shankist, shitës

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000