Menaxher Marketi, Zv. Menaxher Marketi, Personel Marketi (14)
 • Jo Publik
13 ditë
The North Unicorn
16
Full Time
Prishtinë
Menaxhment Shitje
Banner
Përshkrimi

Konkurs Pune: (Menaxher Marketi / Zv. Menaxher Marketi / Personel Marketi)

Lokacioni: Ferizaj(4) / Prishtine(6) / Prizren(4)

Duke u bazuar në vëllimin e punës “The North Unicorn” shpallë  konkurs për pozitën: Menaxher Marketi / Zv. Menaxher Marketi / Personel Marketi

Ofrojmë:

 • Pagë konkurruese;
 • Kushte të mira të punës.

Detyrat dhe përgjegjësitë: (Menaxher Marketi / Zv. Menaxher Marketi)

 • Hapja dhe mbyllja e dyqanit sipas orarit të përcaktuar të punës;
 • Të përpilojë me kohë dhe saktësi dokumentet zyrtare(Deponimet, barazimet ditore, skanimi i dokumenteve) që duhet të mbahen në dyqane dhe dokumentet e kompanisë;
 • Të organizojë orarin e punës së punëtorëve dhe pushimet në mënyrë të tillë që mos të ndikojë në rrjedhën e punës së dyqanit dhe gjithnjë duke marë parasysh kërkesat e punëtorëve;
 • Mbane kontakt me stafin dhe klientet;
 • Monitoron afatet  dhe informon  palët;
 • Të jetë përgjegjës për funksionimin e rregullt të  dyqanit të cilin është duke e administruar, në përputhje me rregulloret dhe dispozitat e ligjit në fuqi;  
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera të deleguara nga eprori.

Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara: (Menaxher Marketi / Zv. Menaxher Marketi)

 • Të ketë përkushtim dhe etikë në punë;
 • Aftesi komunikuese dhe prezantuese;
 • Aftesi menaxhuese dhe organizative;
 • Shkathtësi të shkëlqyera bashkëpunuese në ekip.

Kualifikimet: (Menaxher Marketi / Zv. Menaxher Marketi)

 • Të ketë të përfunduar/vijim studimesh në drejtimet ekonomike ose fusha te ngjashme relevante;
 • Pervoje pune në pozita te ngjashme dhe industri(E Preferueshme).

Detyrat dhe Përgjegjësitë: (Personel Marketi)

 • Kryerja dhe asistimi i punëve në lidhje me dyqanin në përputhje me udhëzimet e përgjegjësit të dyqanit;
 • Të asistoj në punën në sektor dhe arkë varsisht nga kërkesat e punës.

Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara: (Personel Marketi)

 • Të ketë përkushtim dhe etikë në punë;
 • Aftesi komunikuese dhe prezantuese;
 • Shkathtësi të shkëlqyera bashkëpunuese në ekip;

Kualifikimet: (Personel Marketi)

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • I preferueshme vijimi i studimeve apo përfundimi i tyre.

Tek (subject) të shënohet pozita dhe lokacioni.

Te gjithë  të interesuarit duhet të aplikojne në: apliko@thenorthunicorn.com 

Afati i fundit per aplikim është deri më: 15/05/2022.

Tagged as: ferizaj, konkurs, market, menaxher, North Unicorn, personel marketi, prishtine, prizren, shitës, shitje

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000