Developers (3)
2 ditë
Paketos
3
Full Time
Prishtinë
Informatike
Banner
Përshkrimi

We are looking for 3 Developers to join our team in Kosovo.

Company: Paketos (https://paketos.io/)

Location: Prishtina,

Kosovo Job type: Full-time

We offer:

 • Salary up to 2500€

 • Long-term contract

 • Days off on official holidays in the Republic of Kosovo

 • 20 days of paid sick leave per calendar year

 • 20 days of paid annual leave per calendar year

 • Remote work Macbook Pro (with all the necessary software)

 • Mentorship and growth-oriented work environment

We expect you’ll have:

 • Experience of minimum 2 years with Node.js

 • Experience of minimum 2 years with React

 • Strong MySQL or MongoDB knowledge

 • Strong Typescript knowledge

 • Ability to communicate in English

If you’re interested in joining us, please send us your resume at jobs@paketos.io 

If you have any questions feel free to contact us at

jobs@paketos.io 

Tagged as: developers, informatike, IOS, IT, MongoDB knowledge, MySQL, Node.js, Paketos, React, software

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000