Ekonomist
 • +38649940014
2 ditë
Shell Kosova
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

            DETYRAT DHE PERGJEGJESITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • PËRCJELL INVENTARIZIMIN E MALLIT TË MARKETEVE
 • REGJISTRON DHE BARAZON GJENDJET FINANCIARE TE MARKETEVE
 • MBANE RAPORTE ANALITIKE TE PIKAVE TË SHITJES (MARKETEV)
 • ORGANIZON PUNET NË EKIP
 • RAPORTON TE MENAXHERI FINANCIAR

            KUALIFIKIMETDHEKRITERET  ENEVOJSHME

 •  FAKULTETI EKONOMIK            
 •  NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 •  NJOHJA E EGJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B
 •  PËRVOJA PUNE MINIMUM 2 VJEÇARE.

APLKIMI DUHET  TE BEHET   VETEM ONLINE DUKE  DERGUAR:

CV-NETUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL ,ADRESES: hr.hr.shell.rks@gmail.com 

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-17.00 NE TEL:+38649940014

Tagged as: Ekonomist, Fakulteti ekonomik, Malli, market, Patente Shofer B, shell kosova

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000