Teknologe e ushqimit
  • 043 903 005
1 ditë
Jaffa Food and Cake
1
Full Time
Mitrovicë
Banner
Përshkrimi

Fabrika Jaffa hap konkurs per

  1. Teknologe e ushqimit

Lokacioni: Mitrovice

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes numrit te telefonit +383 49 894 021

Tagged as: Fabrika Jaffa, Industri, Jaffa Food and Cake, mitrovice, Teknologe, Ushqimi, Ushqimore

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000