Pizzaman, Ndihmës Kuzhinier (Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Lipjan)
  • Jo Publik
1 ditë
Sach LLC
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi
info@sachpizza.com 

049582068

Tagged as: ferizaj, gastronomi, kuzhinier, lipjan, ndihmes kuzhinier, pizzaman, prishtine, prizren, sach pizza

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000