Administrate
  • 045 504 774
14 ditë
ALBED
1
Full Time
Vushtrri
Administrate
Banner
Përshkrimi

Fabrika e Mobilieve Albed me seli ne Vushtrri , shpall konkurs per kete vend te lire te punes.

  1. Punetore  ne administrate (2 vende)Kualifikimet e kerkuara:

  • Te këtë njohuri me kompjuter për fushën përkatëse.
  • Te njoh gjuhen angleze.
  • Vendi i punës në Vushtrri


Konkursi do te jete I hapur deri me 15 Maj 2022

Per aplikim duhet te paraqiteni personalisht ne fabrike.

Adresa:Rr.Ajet Gerguri nr 50 , Vushtrri

Email info@albed.org

Tel      045 504 777

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000