Liferues (8), Vozitës I Kategorisë C (2), Monitorues i Logjistikës
 • 038 560 462
8 ditë
Korporata Rugove
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove dhe Djathë Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapur në zyrën qendrore të Ujë Rugove në Shkabaj, Prishtinë, si dhe pozitën e hapur në depo në Pejë. Pozitat e hapura janë:

LIFERUES (x8) – PRISHTINË

VOZITËS KAT. C (x2) – PEJË

MONITORUES I LOGJISTIKËS – PRISHTINË

1.  Disa nga përgjegjësitë dhe detyrat kryesore për pozitën Liferues:

 • Transporton mallrat e korporatës në territorin e Republikës së Kosovës.
 • Është përgjegjës për mallrat gjatë transportimit të tyre.
 • Në bazë të porosisë dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar.
 • Vozit automjetet e korporatës si dhe është përgjegjës për automjetet që i drejton.
 • Mirëmban automjetin si dhe respekton në mënyrë rigoroze Kodin Rrugor.
 • Paga bruto është 446.80€ dhe me kontratë të rregullt pune.

2.  Disa nga përgjegjësitë dhe detyrat kryesore për pozitën Vozitës me kategori C:

 • Transporton mallrat e korporatës në territorin e Republikës së Kosovës.
 • Është përgjegjës për mallrat gjatë transportimit të tyre.
 • Në bazë të porosisë dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar.
 • Vozit automjetet e korporatës si dhe është përgjegjës për automjetet që i drejton.
 • Mirëmban automjetin si dhe respekton në mënyrë rigoroze Kodin Rrugor.

3.  Disa nga përgjegjësitë dhe detyrat kryesore për pozitën Monitorues i logjistikës:

 • Bën monitorimin e GPS (përcjelljen e routave, pauzave, ndalesave e të ngjashme);
 • Raporton me e-mail për parregullsitë gjatë monitorimit të GPS-ave;
 • Monitoron përmes sistemit të GPS të gjitha automjetet e korporatës;
 • Krijon dhe përgatit raporte të rregullta të punës;
 • Ndihmon udhëheqësin e parkut vozitës në kryerjen e përgjegjësive dhe detyrave të tij të punës.

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • E preferueshme të ketë përvojë pune të mëparshme në distribuim/shitje në pozitat e kërkuara në këtë konkurs.
 • Patent shofer kategoria B.
 • Për Vozitës edhe patent shofer kategoria C.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

Çka ofron Korporata RUGOVE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
 • Transport nga qyteti i Prishtinës për në Shkabaj.
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

Si të aplikohet:

Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën hr@rugove.eu  duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë.

Afati i fundit për aplikim është data 20 maj 2022, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.

Tagged as: GPS, Kategoria C, korporata rugove, logjistikë, monitorues, peje, prishtine, shofer, vozitës

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000