Ndihmëse Kuzhiniere, Shankiste, Shërbyese e Linjes, Enëlarëse
  • 043 903 005
5 ditë
Jaffa Food and Cake
4
Full Time
Prishtinë
Gastronomi
Banner
Përshkrimi

Jaffa Food and Cake hap konkurs per pozitat:

  1. Ndihmese Kuzhiniere
  2. Shankiste
  3. Sherbyese e Linjes
  4. Enelarese

Lokacioni: Rruga B, Prishtine

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes numrit te telefonit 043 800 735

Inkurajohen te aplikojne edhe ata persona qe nuk kane fare pervoje pune.

Tagged as: Enelarese, gastronomi, Jaffa Food and Cake, ndihmëse kuzhiniere, prishtine, Rruga B, shankiste, Sherbyese e Linjes

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000