Customer Support/ Swedish
  • 049972025
33 ditë
KiKxxl & evroTarget LLC
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

Nëse e njihni gjuhën suedeze dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik dhe tejet bashkëpunues aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e ekipit ma t’mirë n’qytet!


Ne ofrojmë:

- Pagë të lartë

- Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

- Mundësi për ngritje në karrierë

- Sigurim shëndetësor

- Ekip bashkëpunues

- Trajnime të ndryshme

 

Kualifikimet tuaja:

- Të njihni mirë gjuhën suedeze në të folur dhe në të shkruar

- Të keni qëndrim pozitiv gjatë bisedave me klientë

- Të keni aftësi të mira komunikuese

- Të jeni empatik dhe bashkëpunues


 


 

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000