Asistent/e i/e Financave
8 ditë
Asgeto
1
Full Time
Prishtinë
Financa
Banner
Përshkrimi

Kompania “ASGETO” Shpk, shpall

Konkurs për pozitën:

ASISTENT/E I/E FINANCAVE

Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera, me pagë konkuruese në treg dhe me mundësi avancimi

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën:

jehona.gashi@asgeto.com   deri më datë 20.05.2022.

Vetëm kandidatët që i plotësojnë kriteret e do të ftohen për intervistë.

Lokacioni: magjistralja Prishtine-Ferizaj, km 15

Tagged as: asgeto, asistent, asistente, ferizaj, financa, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000