Asistente Administrative
  • +38345321271
13 ditë
Agrokor
1
Full Time
Prishtinë
Administrate
Banner
Përshkrimi

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

Shpall konkurs për vende të reja pune:

Asistente Administrative

Orari i plotë.

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV, dokumentet tjera si dhe foton dërgohen në email adresën:

burimenjerzore@agrokor-ks.com 

Data e fundit per aplikim 10.06.2022.

Kualifikimi për vendin e punës:

  • Diploma Bachelor në Ekonomi (e preferuar),
  • Përvoja e punës së paku 1 vit në administratë.

Përshkrimi i punës:

  • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
  • Koordinon dhe regjistron të hyrat, shpenzimet si dhe urdhëresat tjera në program;
  • Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;
  • Barazimi i stoqeve me kontabilitet;
  • Asistencë për dokumentacione financiare;
  • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Tagged as: administrate, agrokor, asistente, Barazime, Ekonomiku, Fatura, kontabilitet, shkabaj

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000