Monter/Vozites
  • 049 777 760
12 ditë
Gorenje
1
Full Time
Rahovec
Shitje
Banner
Përshkrimi

KONKURS PUNE 

Në qendrën e Gorenjes në Xërxë

Monter/Vozitës – 1 pozitë 


Përgjegjësitë dhe kualifikimet:

  • Përvojë pune si monter;
  • Patentë shofer (kategoria B).
     

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com 
Konkursi qëndron i hapur nga data 11.05.2022 deri më 17.05.2022
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 779934

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000