Mirëmbajtëse
  • Jo Publik
1 ditë
Mobin
1
Full Time
Gjilan
Mirëmbajtje
Banner
Përshkrimi

 

MOBIN shpall konkurs pune

Pozita: Mirëmbajtëse

 

Për aplikim duhet të paraqiteni personalisht në MOBIN Gjilan

 

Adresa: Rr. “Medllin Ollbrajt” – Ish rruga e Prishtinës.

 

Mob: 049 937 814

EmaIl: info@mobin-ks.com

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000