Koordinator/e i/e Marketingut
 • 045-100-844
9 ditë
AZTECH
Prishtinë
Marketing & PR
Full Time
Përshkrimi

 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovarë. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat:

Koordinator/e i/e Marketingut


Përgjegjësitë:
 

 • Përgjegjës për të planifikuar dhe për të mbikëqyrë kampanjat dhe aktivitetet e marketingut për kompaninë,
 • Koordinon të gjitha operacionet e marketingut në mënyrë që të jenë të suksesshme duke përmbushur qëllimet e përcaktuara nga menaxhmenti.
 • Kontribuon në implementimin e strategjive të marketingut,
 • Koordinon reklamat dhe fushatat promocionale për produktet nëpër kanale të ndryshme mediale (fletushka, rrjete sociale, etj.),
 • Mban lidhje me grupet e interesit dhe konsumatorët për të nxitur suksesin e aktiviteteve dhe për të rritur prezencën e kompanisë në treg,
 • Përgatit materialet për fletushka dhe mbikëqyrë shpërndarjen,
 • Kryen hulumtime të tregut për t’i identifikuar mundësitë për promovim dhe rritje,
 • Zhvillon ekipin përbrenda dhe ekzekuton koncepte të reja,
 • Në bashkëpunim me menaxhmentin përgatit buxhetin si dhe bën monitorimin e shpenzimeve.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Duhet të ketë të përfunduar fakultetin Ekonomik (Marketing, Administrim Biznesi apo fusha të ngjashme),
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë punë relevante,
 • Ti njoh mirë teknikat dhe metodat hulumtuese të tregut dhe të të dhënave statistikore,
 • Ti njoh mirë mediat sociale si dhe web analitics,
 • Të jetë analitik/e, metodik/e dhe i/e organizuar,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, kreativ dhe qasje pozitive ndaj klientëve,
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera të paketës MS Office,
 • Njohja e programeve të dizajnit është përparësi,
 • I/E gatshëm/e për punë ekipore dhe i/e gatshëm/e për t’iu përgjigjur pozitivisht ndryshimeve eventuale.

 

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com
Afati për aplikim deri me datë: 16.06.2022
Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1404
206
458
1026