WFM- Spezialist
  • 049955470
19 ditë
Sutherland
Prishtinë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Email: kosovo.careers@sutherlandglobal.com 
Tel: +383 49 955 470

Tagged as: German Language, prishtine, sutherland, WFM Spezialist, Work Force Management

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323