Drejtor i Pergjithshem
  • +38345652222
Skaduar
Extra Fish
Prishtinë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Extra Fish restaurant hap konkurs për:

  • Drejtor i Pergjithshëm

Përgjegjësite :

  • Organizon, udhëheq dhe mbikëqyre stafin e kompanisë.
  • Krijimin e politikave të nevojshme për funksionimin e brendëshm dhe të jashtëm të kompanisë dhe kujdesi për zbatimin e tyre.
  • Detyra tjera sipas nevojës dhe interesit të kompanisë.

Të interesuarit të kontaktojnë në këtë numer telefoni: 
044 501 155

Tagged as: drejtor, drejtor i pergjithshem, Ekstra Fish, Menaxhim, Organizim, restaurant

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323