Drejtor
  • +38345652222
Skaduar
Extra Fish
Prishtinë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Extra Fish  hap konkurs për:

  • Drejtor 

Të interesuarit të kontaktojnë në këtë numer telefoni: 
044 501 155

Tagged as: drejtor, drejtor i pergjithshem, Ekstra Fish, Menaxhim, Organizim

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323