HR Manager
  • 049955470
Skaduar
Sutherland
Prishtinë
Burime Njerëzore
Full Time
Përshkrimi

please send your CV in English at: kosovo.careers@sutherlandglobal.com 

Tagged as: hr manager, Human Resources, management, prishtine, sutherland

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323