Praktikant/e me mundësi punësimi në departamentin e Burimeve Njerzore
Skaduar
KosInvest
Prishtinë
Burime Njerëzore
Full Time
Përshkrimi

KosInvest hap konkurs pune për   Praktikant/e me mundësi punësimi në departamentin e Burimeve Njerzore Lokacioni: Prishtinë  

KosInvest Institucion Mikrofinanciar i licencuar nga Banka Qëndrore e Kosovës, si pjesë e grupit Vision Fund International, që operon në 28 shtete të botës, përmes kredive është i angazhuar në “Përmirësimin e jetesës së familjeve me të hyra të ulta dhe përkrahje të projekteve zhvllimore të komuniteteve me qëllim të rritjes së mirëqenies ekonomike të këtyre kategorive”. 

Praktikant/e me mundësi punësimi ne departamentin e Burimeve Njerzore duhet të plotësoj kriteret e mëposhtme:

 Studentë/e që ka përfunduar Fakultetin Ekonomik, Administrim Biznesi ose të ngjajshëm. Person që tregon interesim për të mësuar dhe për avancim profesional.  Person që ka kujdes në detaje dhe iu përmbahet afateve kohore.  Aftësi shumë të mira në të shkruar dhe në të folur në gjuhën shqipe dhe angleze, preferohet dhe gjuha sërbe. Shkathtësi kompjuterike në MS Word dhe EXCEL, preferohen edhe shkathtësitë në databazë. Është i/e obligueshëm të ketë patent shofer.

Praktikanti/ja do të asistoj në procesin e rekrutimt, në hartimin e kontratat të punës, të përshkrimeve të punës, në procesin e orientimit, dhe mbajtjen e dosjeve të punonjësve.Të përcjell dhe shpërndaj të gjitha vendimet / politikat e reja tek punonjësit në mënyrë që të sigurohet njohja dhe respektimi me politika të tilla. Të asistoj në aranzhimin e trajnimeve, eventeve dhe takimeve të ndryshme.  Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.CV së bashku me referencat i dërgoni në adresën e mëposhtme: kosinvest@wvi.org  Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve të kërkuara është 07 Gusht 2022 

Tagged as: Burime njerzore, kosinvest, Mundesi punesimi, praktikant, praktikante, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323