Punëtor Ndërtimi
  • 048666695
Skaduar
2A Group shpk
Prishtinë
Ndertimtari
Full Time
Përshkrimi

Kushtet që duhet t’i plotësoj:

  • Përvojë pune min. 3 vite;

Detyrat e punës :

  • Përzgjedhin materialet e nevojshme dhe veglat e punës para fillimit të procesit të punës;
  • Njihen me objektin e punës; Bën kontrollin paraprak të vendit të punës para fillimit të procesit
  • Bëjnë transportimin e materialeve të punës në vendin e përcaktuar më parë nga udheheqesi i punishtes;
  • Pastrojnë vendin ku punohet dhe rreth e qark tij dhe zhvendosin pengesa të mundshmei;
  • Për punët e kryera i raporton udheheqesit  te punishtes.
  • Paga mujore 400-500€ varesisht nga pervoja e punes

Shkathtësi kyçe, aftësi dhe përvoja:

  • Aftësi punë ekipore dhe aftësi të mira ndërnjerëzore dhe komunikative;
  • Aftësi të mbajtjes në përgjegjësi, precizitetit në punë dhe të jetë në gatishmëri për orar fleksibil;

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, mund t’i dërgojnë dokumentet në e-mail: aagroupks@gmail.com ose te lajmërohen në nr.tel 049959001

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323