Home Office – Agjent i shërbimit të klientëve
 • 038 52 00 00
0 ditë
Teleperformance
Gjithë Kosovën
Full Time
Përshkrimi

Për herë të parë, Teleperformanca po fillon rekrutimin e agjentëve nga e gjithë Kosova për projektin më të ri të Lufthansa, i cili ofron mundësi të jashtzakonshme të punës dhe ngritjes në karrierë.

Pozita: Agjent i shërbimit të klientëve
Modeli i punës: Home Office, nga e gjithe Kosova
Projekti: Inbound – pranim i thirrjeve për Lufthansa
Gjuha e kërkuar: Gjermane Niveli C1 dhe Angleze niveli Mesatar
Orari: I plotë

Teleperformanca është kompania më e madhe botërore për shërbime ndaj klientëve, ekzistente në më shumë se 84 vende të botës dhe me më shumë se 420,000 mijë punonjës.

Detyrat tuaja:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet e tyre.
 • Informon dhe këshillon rreth produkteve dhe shërbimeve.
 • Kujdesesh përmes telefonit dhe e-mail për klientin dhe kërkesat e tyre
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme.
 • Vazhdimisht zhvillon aftësitë kyçe dhe të çmuara si puna ekipore, mentaliteti për të shërbyer mirë, këmbëngulësia dhe shumë të tjera.
 • Identifikon nevojën e klientit për produkte shtesë dhe ia ofron klientit në mënyrë të këndshme.

Profili i kërkuar:

 • Komunikon rrjedhshëm në gjuhën Gjermane, në të folur ne nivelin C1
 • Ke njohuri mesatare të Gjuhes Angleze (B1/B2)
 • Ke dëshirë të komunikosh në telefon, je miqësor, bashkëndjen dhe je i/e orientuar kah klienti
 • Ke njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

Teleperformanca ofron:

 • Trajnim para fillimit të punës dhe të paguar nga dita e parë. Trajnimi mbahet komplet nga shtëpia
 • Vend të sigurtë të punës me kontratë të rregullt.
 • Pagë të lartë.
 • Mundësi të zhvillimit të karrieres.

Si të aplikoni?

Ju lutem vëni re se aplikimi për këtë projekt vlenë vetëm përmes linkut (butonit Apliko) i cili gjindet më poshtë:


Afati i fundit për aplikim është data e Enjte, 18 Gusht 2022.

Tagged as: agjent, gjermanisht, gjithe kosoven, Home Office, skadojne, teleperformance

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323