Senior IT Specialist
  • 049955470
15 ditë
Sutherland
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

kosovo.careers@sutherlandglobal.com 

Tagged as: Computer Systems, Customer Experience, IT, it specialist, prishtine, Senior IT Specialist, sutherland, Teknologji e informacionit

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2098
234
534
1322