Antarë Ekipi dhe Shofer Delivery
  • 0800 21212
13 ditë
KFC Kosova
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

https://kfckosova.com/join-our-team/

work@kfc-ks.com 

Tagged as: Antare ekipi, delivery, KFC, Klient, prishtine, restaurant, shofer

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323