Rental Agent ( Agjente të rentes)
  • 045 636 336
Skaduar
Radio Taxi GETI
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

RENT A CAR GETI me adresë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës shpall konkurs për: 

• 5 Rental Agent ( Agjente të rentes) 

Detyrat: 

• Marrja me kërkesat e klientëve rreth rezervimeve dhe çmimeve të veturave. 

• Shpjegimi rreth disponueshmërisë së veturave se bashku dhe kostos se rentes. 

• Plotesimi i dokumenteve te nevojshme dhe pranimi I pageses nga klienti. 

• Kontrollimi i rezervimeve ne baza ditore dhe pergaditja e veturave per ato rezervime. 

• Pranimi dhe dorzimi i veture ndaj Rent marësit  Kushtet per aplikim: 

• Pervoje pune me klient. 

• Njohja e gjuhes angleze. 

• Aftesi pune ekipore dhe aftesi te mira komunikuese. 

• Te jete e gatshme te punoj me orar fleksibil. 

• Gjinia Mashkull / Femer  

• Mosha e lejuar 20 - 40 vjeq 

Benefitet: 

• Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi. 

• Pagesa permes Bankes ose Kesh (Me Marveshje ) 

• Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi 

• Udhtimi pa pages ( Prishtinë - Air Port linja e Autobusëve te Prishtinës vetëm për Staf të Air Port ) Rentacargeti@gmail.com 

+38348639739 
Viber/Whatsapp

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323