Shofer
  • 045 636 336
Skaduar
Radio Taxi GETI
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

Radio Taxi "GETI"
Shpall Konkurs pune:

# vende te lira pune ne Prishtinë,

  • Pozita: Shofer


Nderrim i plote
Patent Shofer (obligative)
Mosha: 20-60 vjeq.

Info:             +383(0)48-639-739
e-mail:          radiotaxigeti@gmail.com

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323