Zyrtar/e i/e Burimeve Njerëzore
15 ditë
Ciao Berto
Burime Njerëzore
Full Time
Përshkrimi

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per poziten e hapur te punes Zyrtar/e i/e Burimeve Njerëzore.

Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni

Lokacioni;   Zyret Qendrore, Milloshevë/Obiliq
Paga;  E pa përcaktuar
Data e fundit;  01.09.2022 
Pozita ;  Zyrtar/e i/e Burimeve Njerëzore
Tipi i kontrates;  Kontratë e rregullt pune
Aplikimi;  Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne:  hr@ciao-berto.com 

Përgjegjësitë dhe Detyrat:   

 • Asistimi ne punet e perditshme te BNJ;
 • Mirembajtja e dosjeve elektronike dhe fizike te punetoreve;
 • Hartimi i kontratave, vendimeve dhe dokumenteve tjera ligjore ne lidhje me maredhenjen e punes;
 • Organizimin dhe evidentimin e nevojave për trajnim;
 • Kontrollimi i evidencave ditore, mungesat, pushimet etj;
 • Pregaditja e listave mujore te pagave, dhe benefiteve tjera te punetoreve;
 • Pergaditja e konkurseve, intervistimi dhe perzgjedhja e kanditeve ne baze te kerkeses per permbushje te nevojave per staf;
 • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit.

Kualifi­kimet:

 • Diplome universiteti ne drejtimet Juridike, Administrave apo Menaxhim Biznesil
 • Njohje shume te mire te pakos Office;
 • Njohje shume te mire te gjuhes angleze;
 • Patent shoferi;
 • Pervojë pune 2+ vjet;
 • Fleksibilet per te kryer vizita rutinore ne njesite e punes te punedhenesit.

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse nëhr@ciao-berto.com 

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Tagged as: burime njerezore, Ciao Berto, hr, Millosheve, obiliq, Zyrtar i burimeve njerezore, Zyrtare e Burimeve Njerezore

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2098
234
534
1322