Agjente e shitjes/Administratë
 • +38344113710
Skaduar
Beli Travel
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

Agjensioni Turistik "BELI" , agjension i specializuar ne transportin e udhetareve me autobus jashte vendit si dhe shitjen e aranzhmaneve te ndryshme turistike, me pervoje 30 vjeçare, kerkon punonjese ne administrate/agjente te shitjes per zyren tone ne Prishtine. Jemi ne kerkim te nje punonjesi me njohuri ne fushen e transportit nderkombetar si dhe shitjeve te biletave dhe aranzhmaneve turistike.

 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Shitje te biletave te aeroplanit
 • Prezantimi i pakove turistike per klientet dhe rezervimi i plote i pakos
 • Komunikimi me klientet ne lidhje me linjat tona te rregullta me autobus
 • Mbajtja e regjistrit te udhetareve per nisjet tona
 • Pune te tjera te kerkuara nga menaxheri


Kerkesat dhe Aftesite:

 • Diplome e shkolles se mesme
 • Te kete aftesi te mira komunikimi
 • Njohja e gjuhes angleze ne nje nivel mbi mesatar
 • Te pakten 1 vjet pervoje pune ne agjension turistik
 • "Fast-learner"

 

Oferta:

 • Page baze dhe bonuse ne baze te shitjeve
 • Pagesa e kontributeve
 • Mundesi zhvillimi profesional

 

Aplikimi:

Te gjithe ate qe zoterojne aftesite e kerkuara dhe jane te gatshem per te permbushur detyrat e kerkuara, ftohen te dergojne CV-n e tyre ne emailin: erionbelitravel@gmail.com

Vetem kandidatet e perzgjedhur per interviste do te kontakohen!

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323