Punëtore në prodhim te brumërave (3), Shitëse (3)
  • 049-631-638
1 ditë
Mama Mantia
Prishtinë
Shitje Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Mama Mantia shpalle konkurs per: 

 Punëtore ne prodhim te brumerave (3)

Kualifikimet: 

  • Te kete pasion ne punen me brumera
  • Pervoje pune ne kete sektor

Shitëse (3)

  • Ofrimi dhe prezantimi i produkteve
  • Shërbimi i klientëve
  • Përgatitja e produkteve për shitje    
Menyra e aplikimit: Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit 049/ 631-638 apo mund te dergojne CV ne e-mailin tone: info@mamamantia.com    Vendi i punes: Prishtine

Tagged as: Brumera, Klient, Mama Mantia, prishtine, Produkte, Punetore ne Prodim, shitese, shitje

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323