Social Media Manager
 • +38345722112
Skaduar
Via Gravity
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

 • Developing social media strategies with the aim of increasing brand awareness and customer engagement
 • Analysing the long-term needs of the company’s social media strategy and offering quarterly reports to the management and executive teams, outlining any necessary changes to the overall digital marketing plan
 • Creating captivating content for an organisation’s social media sites, which may include writing blogs, articles, posts and multimedia content
 • Staying up-to-date with the latest social media trends and digital technologies
 • Developing monthly reports on emerging social media trends that will be submitted to the management and executive teams
 • Developing and overseeing competitions and campaigns to draw attention to a brand
 • Setting measurable goals for campaigns, measuring and showing the Return on Investment (ROI)
 • Monitoring and responding to customer feedback, comments and social media posts
 • Managing a social media team and guiding junior members
 • Liaising with other departments and creatives to create a holistic and effective online marketing strategy
Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323