Brand Ambassador
 • +38345722112
0 ditë
Via Gravity
Prishtinë
Marketing & PR
Full Time
Përshkrimi

 

 • Post about our products/services online (e.g. social media and forums)
 • Create, share and respond to online reviews
 • Participate in trade shows as a spokesperson for our company
 • Network and build trusting relationships with potential customers
 • Thoroughly understand our products and services to inform potential customers
 • Use word-of-mouth marketing techniques, like referring our company to friends
 • Monitor online comments and respond or forward to the Marketing department
 • Assist in organizing marketing events
 • Track customers’ preferences and suggest advertising and positioning ideas
 • Provide feedback to the Marketing and Product departments regarding customers’ requests

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323