IT-Wordpress
  • +383 44 260 900
15 ditë
Balcanica
Prishtinë
Informatike
Full Time
Përshkrimi

 

Balcanica  shpall

Konkurs për IT-Wordpress

Detyrat 
 

Të ketë njohuri te mira në WordPress;
Adoptim -modifikim i web themes & template

Të adaptohet lehtë me web faqet aktuale;
Të ketë njohuri në instalimin dhe përshtatjen e plugins në WordPress;
 

Kualifikimet 

     - Preferohet që kandidati të ketë përgatitje universitare apo të jetë
       student i fakultetit të shkencave kompjuterike;

 Pozita:

✔️Bashkpuntor i jashtem-outsourcing

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në email në: realbic@gmail.com

Vetëm kandidatet e përzgjedhura ftohen në intervistë.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323